Usein kysytyt kysymykset

Tuotteet voi palauttaa, jos ne ovat avaamattomia sekä myyntikelpoisia. Palautus tulee tehdä 14 päivän kuluessa ja asiakkaan kustannuksella. Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa meille ennen palautusta sähköpostitse info@halfwaycrookscbd.com

Tuotteemme ovat laillisia Euroopan Unionin alueella. Kosmetiikkatuotteemme löytyvät CPNP-rekisteristä. Kaikki tuotteemme ovat THC-vapaita Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Tuotteet lähetetään yrityksemme omalta varastolta Suomesta.

Tilaukset toimitetaan yleensä 2-4 päivän sisällä tilauksesta. Varastoltamme tuotteet lähtevät kaksi kertaa viikossa. Yleiset postituspäivämme ovat tiistaina ja perjantaina. 

Halfway Crooksin verkkokaupasta vastaa Cannacia Oy, joka on suomalainen perheyritys. Yrityksen omistaa 100% Ahosten perhe.

Tuotteitamme myydään Kaninkolon liikkeissä sekä Porissa Tulisiemenessä.  Otamme mielelllään vastaan yhteydenottoja jälleenmyyntiin liittyen info@halfwaycrookscbd.com

Tuotteitamme ei voi noutaa varastolta, kaikki tilaukset lähetetään asiakkaille noudettavaksi toivomaansa noutopisteeseen.

Käteismaksu mahdollisuutta ei ole edes suurille tilauksille. Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja tai erikoistapauksissa tilisiirtoja.

Olethan yli 18-vuotias?