Usein kysytyt kysymykset

Tuotteet voi palauttaa, jos ne ovat avaamattomia sekä myyntikelpoisia. Palautus tulee tehdä 14 päivän kuluessa ja asiakkaan kustannuksella. Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa meille ennen palautusta sähköpostitse info@halfwaycrookscbd.com

Tuotteemme ovat laillisia Euroopan Unionin alueella. Kosmetiikkatuotteemme löytyvät CPNP-rekisteristä. Kaikki tuotteemme ovat THC-vapaita Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti.

Tuotteet lähetetään yrityksemme omalta varastolta Suomesta.

Tilaukset toimitetaan yleensä 2-4 päivän sisällä tilauksesta. Varastoltamme tuotteet lähtevät kaksi kertaa viikossa. Yleiset postituspäivämme ovat tiistaina ja perjantaina, lukuunottamatta pyhäpäiviä. 

Halfway Crooksin verkkokaupasta vastaa Cannacia Oy, joka on suomalainen perheyritys. 

Tuotteitamme myydään Kaninkolon liikkeissä sekä Porissa Tulisiemenessä. Lisäksi olemme juuri tekemässä uusia sopimuksia jälleenmyyjien kanssa.  Otamme mielelllään vastaan yhteydenottoja jälleenmyyntiin liittyen info@halfwaycrookscbd.com

Tuotteitamme ei voi noutaa varastolta, kaikki tilaukset lähetetään asiakkaille noudettavaksi toivomaansa noutopisteeseen.

Käteismaksu mahdollisuutta ei ole edes suurille tilauksille. Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja ja tilisiirtoja Cannacia Oy:n tilille. 

Olethan yli 18-vuotias?