Tilausehdot
Päivitetty 14.03.2023

VERKKOKAUPPA
Myymme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Yritys vastaa tuotteiden maahantuonnista Suomeen.

TILAAMINEN
Tuotteemme tilataan verkkokaupasta www.halfwaycrookscbd.com. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet koosteena. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu toimitusehtoihin tilatessaan tuotteet.

MAKSUTAVAT
Maksu tilisiirrolla

Valitettavasti voimme tällä hetkellä hyväksyä ainoastaan tilisiirron.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSKULUT
Postitamme tuotteet 2-4 arkipäivän kuluessa. Postikulut ovat kiinteät paketin/kirjeen koosta riippumatta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Shipitin kautta Postilla ja/tai Matkahuollolla. 

PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautus on sinulle maksutonta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita, niin, että tuotteen voidaan todeta olevan käyttämätön. Laita mukaan nimi ja tilausnumero. Tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Ilmoitus viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta on tehtävä Halfway Cooks CBD:n verkkokaupan sähköpostiosoitteeseen info@halfwaycrookscbd.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on lunastanut tilauksensa. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi, jonka tilinumeron olet meille antanut.

Jos palautettu tuote ei ole edellä mainitussa, uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai vioittunut tulee siitä ilmoittaa välittömästi sähköpostitse: info@halfwaycrookscbd.com

TARJOUSKOODIT
Tarjouskoodilla ei saa tarjoushintaisista tuotteista ylimääräistä alennusta. Alennuskoodin alennus lasketaan vain normaalihintaisista tuotteista.

TIETOSUOJA
Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Kerättävät tiedot ja käyttötavat on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessa.

Verkkosivujen (halfwaycrookscbd.com) ja asiakkaan välillä on suojattu yhteys.

VASTUU
Ylpeänä haluamme aina myydä ensiluokkaisia tuotteita, mutta valitettavasti joskus mukaan voi sattua tuote, joka ei täytä meidän standardejamme. Virhetapauksissa pyrimme aina ratkaisemaan ongelmat yhdessä asiakkaan kanssa.

TOIMITUSEHTOJEN MUUTTAMINEN
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN
Verkkokaupan ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Olethan yli 18-vuotias?